زندگی نامه
باسمهتعالی
حبيب داستاني بِنيسي فرزند مرحوم حجتالاسلام والمسلمين استاد اسدالله داستاني بِنيسي(روحاني، متفکر، شاعر و نويسنده و به نقلي از نوادگان شيخ محمود شبستري) در تاريخ 1362/11/13 در شهر مقدس قم چشم به جهان گشود.
وي تحصيلات ابتدايي، راهنمايي، متوسطه و پيشدانشگاهي را به ترتيب در مدارس 19دي، امامموسيصدر ره، امام صادق عليهالسلام و گيوهچي در شهر قم با موفقيت پشت سر گذاشت و پس از آن در سال 1379 وارد حوزهي علميه قم گرديد و دورهی مقدمات و سطح خود را در مدارس علميهي امام حسنمجتبي عليهالسلام، منتظريه(حقاني)، مدرسهي فقهي عسکريين عليهماالسلام با موفقيت به اتمام رسانيد.
ایشان در درس خارج فقه و اصول از محضر اساتیدی همچون حضرت آیتالله العظمی جعفر سبحانی، حضرت آیتالله العظمی سیدمحمود شاهرودی، حجتالاسلام و المسلمین یوسف غلامی جلیسه و حجتالاسلام رضا حبیبی استفاده کرده و بهرهمند گردید.
حجتالاسلام والمسلمین داستانی بِنیسی قبل از ورود به حوزهی علمیهی قم کولهبار مباحث رایانهای و علوم روز خود را بست، به گونهای که در سالهای مقارن با ورود به حوزهی علمیه (یعنی از سال 1377)، گروه نرمافزاری بِنیسی(که به تولید و انتشار نرمافزارهای مذهبی و ارزشی میپرداخت) را راهاندازی کرد که این گروه نرمافزاری بعدها در سال 1388 به «
شرکت رسانهگستر بِنیسی
» ارتقاء و تغییر نام داد و از همان زمان همزمان با تولید و انتشار نرمافزارهای مذهبی و وبگاههای تخصصی، به امر خطیر «تولید و انتشار بازیهای رایانهای ارزشی» که یکی از مصادیق بارز تبلیغ حوزوی است، متمرکز شد.
«شرکت دانشبنیان رسانهگستر بِنیسی» تاکنون موفق به تولید و انتشار بازیهای رایانهای ارزشی و فاخر نظیر «عملیات انهدام 1: نبرد فاو»، «عملیات انهدام 2:نبرد خرمشهر»، «عملیات انهدام 3:نفسگیرترین نبرد»(در دست تولید) و بازی رایانهای/ اندرویدی دوبعدی و جذاب «سفر جنجالی» (با موضوع سبک زندگی اسلامی ایرانی) شدهاست و قرار است به زودی، بازی رایانهای «عملیات انهدام 3: نفسگیرترین نبرد» را هم روانه بازار کند.
داستانی بِنیسی همچنین در زمینهی تولید بازیهای رایانهای ارزشی و فاخر، موفق به دریافت مقامها، جوایز و نشانهای استانی، ملی و حتی بینالمللی شده است و تاکنون طلاب و دانشجویان بسیاری در کنار اشتغال به وظیفهی اصلی علمآموزی، از خدمت ایشان در زمینهی علوم رایانهای و تبلیغی بهره جسته اند.